GadgetGear.nl

Bekende NAO robot krijgt goedkope lookalike

Hij is wereldberoemd, alleen niet bij naam. De Discover Nao van het Chinese Softbank Robotics. De robot wordt ook hier in Nederland volop ingezet. Vooral voor educatieve doeleinden. Inmiddels zijn er wereldwijd 10.000 van verkocht en is de Discover Nao één van de bekendste robotgezichten.

Met zo’n 25 CM is de JJRC R2 Cady robot slechts half zo groot als haar grote voorbeeld. Hoewel je hem niet zelf kunt programmeren, bevat hij aardig wat functies. Het gros is toegankelijk via de meegeleverde afstandsbediening. Ja, het is meer een RC dan een echte robot. Toch kan de JJRC R2 Cady met handgebaren overweg en kan hij de nodige geluidseffecten genereren.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Het grootste voordeel? Voor de originele Discover Nao leg je toch al snel zo’n $9.000 op tafel en dan moet hij nog alles leren. Met deze van JJRC ben je voor nog geen twee tientjes klaar en kun je meteen spelen. Of je zet hem natuurlijk lekker interessant op de vensterbank :-).

kopen
→ Check de prijs bij Banggood.com

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten