Vanavond heeft Google bekendgemaakt hoe de opvolger van Android 7 gaat heten. Traditiegetrouw vernoemt Google de versies van het besturingssysteem naar zoete snacks. Daarbij koos Google al eens voor een zoetigheid met een bekende naam; KitKat. Ditmaal is het de beurt aan Oreo.

De samenwerking met KitKat was erg slim. Niet alleen speelde het chocoladebiscuit zich opnieuw in de kijker van de Android gebruiker, het zette ook een aantal leuke acties op voor de kopers van het snoepgoed.

Vanavond is het dan de beurt aan Oreo. Het zwarte koekje met de witte vulling. Oreo wordt gepresenteerd als een ware superheld. Zoeter, maar vooral ook veiliger dan haar voorgangers en met een briljante video.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.