YouTube Android TV app krijgt een make-over

Na ruim een jaar komt Google eindelijk met een update voor de YouTube app voor Android TV. Het bedrijf pakt het meteen goed aan. In versie 2.0 van de YouTube app krijgt de app een complete make-over.

Zo is de navigatie links flink versimpeld. Nieuw hierin is de bibliotheek. Hierin vindt je video’s die je al bekeken hebt of die je op een later moment wilt bekijken. Zo zijn nog een aantal opties in de YouTube app verschoven om de navigatie te versimpelen.

Ook qua videonavigatie is veel veranderd. Zo worden de aanbevolen video’s nu horizontaal getoond. Ook wanneer een video is afgelopen, start YouTube niet zomaar een nieuwe video. Je krijgt eerst de kans om uit een kleine selectie een andere video te kiezen.

De YouTube 2.0 app zal op verschillende versies van Sony, Philips en Sharp TV’s te downloaden zijn. Mogelijk moet je wel op een nieuwe firmware van de fabrikant wachten. Daarnaast zal de app zeer waarschijnlijk ook verschijnen op de Nvidia Shield consoles. Meer informatie over YouTube 2.0 voor Android TV is te vinden bij Android Police.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.