Met de Kidizoom Action Cam 180° introduceert Vtech opnieuw een actioncam voor kinderen. De vrolijke camera dankt haar naam aan het scharnier van de camera. Daarmee is de camera naar voor of achter te richten.

Belangrijk in het ontwerp is natuurlijk de valbestendigheid van de camera. Niet vreemd voor actioncams, maar kinderen zijn misschien nog wel onzorgvuldiger met deze dingen ;-).

De Kidizoom Action Cam 180° bevat een 1,8 inch display om te zien wat de camera filmt en om filmpjes terug te kijken. Een must-have feature, ook voor jonge filmers. Om de camera nog leuker te maken, zitten er zelfs drie spelletjes op.

De camera is standaard uitgerust met 128MB aan opslagruimte. Dit kan met microSD kaarten worden vergroot met nog eens 32GB. Hij werkt met een oplaadbare accu die niet verwisselbaar is.

Cameratechnisch krijg je echt een oud beestje met de Kidizoom Action Cam 180°. De beeldsensor heeft een resolutie van 0,3 megapixel. Ter vergelijking, voor een scherpe foto-afdruk op 10×15 CM heb je 3 megapixel nodig. Zou je een foto van deze camera scherp willen afdrukken, levert dan je een foto van 1×1,5 CM op. Postzegelformaat dus.

De camera heeft een maximale resolutie van 640×480. Het oude VGA formaat. Qua beeldkwaliteit is dit net iets beter dan de oude VHS videoband. Wanneer de camera op deze resolutie filmt, zijn de ingebouwde effecten niet toe te passen. Wanneer je de resolutie verder terugbrengt naar 320×240 wel. Je kunt ook alleen in VGA modus filmen wanneer er een microSD kaart in het apparaat zit. De minimale scherpstel afstand is 45 CM.

Beschikbaarheid

De Kidizoom Action Cam 180° is nu verkrijgbaar voor €59,95.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.