Er zijn genoeg actioncams voor onderwater, maar een actioncam voor de duiker, dat is een nieuwe. De Paralenz Dive is zo’n actioncam. Daarbij is de body speciaal ontwikkeld voor gebruik onderwater.

Zo bevat de camera een speciaal kleurfilter dat zich aanpast op de diepte van de duik. Hierdoor voorkomt de camera dat het opgenomen beeld veel te groen is. Bovendien zorgt de automatische aanpassing ervoor dat je hier zelf niet aan hoeft te denken.

De camera is in staat om data over de duik, over het beeld heen te leggen. Je ziet dan in het beeld hoe ver je onderwater bent en wat de temperatuur daar is. En dat beeld neemt hij ook nog eens op in 4K. De camera bevat WiFi en de body kan genoeg druk aan om tot 200 meter de diepte in te gaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.