Het is niet vreemd. Smartphone fabrikanten die aangepaste versies van smartphones uitbrengen voor bepaalde markten. Met name op het gebied van antennes, maar soms ook op het gebied van Chipsets. Een goed voorbeeld is de Samsung Galaxy S8 die hier met een eigen Exynos chipset werd uitgebracht en in Amerika met de nieuwste Qualcomm chipset werd verkocht. De aanpassing van de Nokia 6 zal velen verbazen.

Nokia heeft namelijk besloten de internationale versie van de Nokia 6 niet te voorzien van een status LED. Dat is de gekleurde LED die oplicht om je te vertellen dat er notificaties voor je zijn. Waarom Nokia heeft besloten deze weg te laten is nog onbekend. Het lijkt geen enorme kostenpost te zijn. Nokia zegt in ieder geval zelf onderzoek te hebben gedaan naar de consument buiten Azië en te hebben vastgesteld dat die de notificatie LED waarschijnlijk niet zal missen. Dus alleen als je de Android smartphone direct uit China haalt, zal deze een notificatie LED bevatten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.