Voor liefhebbers van retro design en steampunk is nu een bijzonder toetsenbord op IndieGoGo verschenen. Het Azio keyboard. Een volledig qwerty toetsenbord voor PC en Mac in een vintage jasje.

De makers van het toetsenbord binden er niet alleen een retro draadje aan, maar er komen ook bluetooth uitvoeringen van het toetsenbord. Waar de USB versies $95 gaan kosten, krijg je voor $110 al de draadloze versie. Daarnaast komen er drie kleuruitvoeringen waaronder een witte voor de Mac gebruiker.

Het gaat in alle gevallen om mechanische keyboards. Daarnaast zijn alle knoppen van verlichting voorzien. Handig voor in het donker. Toch zijn het vooral de materialen die ze bijzonder maken. Van kunstleder tot gesmeed metaal.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.