GadgetGear.nl

Luxe met een vintage uitstraling, dat is het Azio keyboard

Voor liefhebbers van retro design en steampunk is nu een bijzonder toetsenbord op IndieGoGo verschenen. Het Azio keyboard. Een volledig qwerty toetsenbord voor PC en Mac in een vintage jasje.

De makers van het toetsenbord binden er niet alleen een retro draadje aan, maar er komen ook bluetooth uitvoeringen van het toetsenbord. Waar de USB versies $95 gaan kosten, krijg je voor $110 al de draadloze versie. Daarnaast komen er drie kleuruitvoeringen waaronder een witte voor de Mac gebruiker.

Het gaat in alle gevallen om mechanische keyboards. Daarnaast zijn alle knoppen van verlichting voorzien. Handig voor in het donker. Toch zijn het vooral de materialen die ze bijzonder maken. Van kunstleder tot gesmeed metaal.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten