GadgetGear.nl

Homey werkt nu ook met Google Home

In de VS is Google haar Google Home systeem al keihard de markt in aan het duwen. Het is dé grote uitdager voor Amazon’s Alexa. Het Nederlandse Homey zorgt alvast dat haar systeem te combineren is met Google Home.

Homey bood al ondersteuning voor Amazon Alexa, dat eveneens niet in Nederland te krijgen is. Met Google Home daarbij, dekt Homey de belangrijkste spelers in de markt. Oké, er is nog ruimte voor ene Cortana ;-).

Met de koppeling is het mogelijk de flows van Homey te activeren met de stemherkenning van Google Home. Op die manier verzorgt de Homey de vertaalslag tussen Google en jouw iOT producten in huis.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten