GadgetGear.nl

Homey werkt nu ook met Google Home

In de VS is Google haar Google Home systeem al keihard de markt in aan het duwen. Het is dé grote uitdager voor Amazon’s Alexa. Het Nederlandse Homey zorgt alvast dat haar systeem te combineren is met Google Home. Homey bood al ondersteuning voor Amazon Alexa, dat eveneens niet in Nederland te krijgen is. Met […]

In de VS is Google haar Google Home systeem al keihard de markt in aan het duwen. Het is dé grote uitdager voor Amazon’s Alexa. Het Nederlandse Homey zorgt alvast dat haar systeem te combineren is met Google Home.

Homey bood al ondersteuning voor Amazon Alexa, dat eveneens niet in Nederland te krijgen is. Met Google Home daarbij, dekt Homey de belangrijkste spelers in de markt. Oké, er is nog ruimte voor ene Cortana ;-).

Met de koppeling is het mogelijk de flows van Homey te activeren met de stemherkenning van Google Home. Op die manier verzorgt de Homey de vertaalslag tussen Google en jouw iOT producten in huis.

Reageren

Arjan Olsder

Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.