GadgetGear.nl

TomTom lanceert nieuw platform voor mooie ritten

Met TomTom Road Trips komt het Nederlandse navigatiebedrijf met een nieuw concept. Via het TomTom Road Trips platform kun je road trips plannen om zo de ultieme reis samen te stellen.

Op het moment van schrijven bestaat het platform uit 90 trips wereldwijd. Iets minder dan het aantal van 150 landen waar TomTom kaarten voor verkoopt. De road trips bestaan uit bekende routes als Route 66 en Great Ocean Road, maar ook uit minder bekende pareltjes.

TomTom Road Trips is volledig geïntegreerd met TomTom MyDrive. Hierdoor zijn de routes door te sturen naar het navigatiesysteem. Ook is het mogelijk om in MyDrive de routes aan te passen en eventueel uit te bereiden.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten