TomTom lanceert nieuw platform voor mooie ritten

Met TomTom Road Trips komt het Nederlandse navigatiebedrijf met een nieuw concept. Via het TomTom Road Trips platform kun je road trips plannen om zo de ultieme reis samen te stellen.

Op het moment van schrijven bestaat het platform uit 90 trips wereldwijd. Iets minder dan het aantal van 150 landen waar TomTom kaarten voor verkoopt. De road trips bestaan uit bekende routes als Route 66 en Great Ocean Road, maar ook uit minder bekende pareltjes.

TomTom Road Trips is volledig geïntegreerd met TomTom MyDrive. Hierdoor zijn de routes door te sturen naar het navigatiesysteem. Ook is het mogelijk om in MyDrive de routes aan te passen en eventueel uit te bereiden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.