GadgetGear.nl

Snapchat gaat hier haar camerabrillen verkopen

Na de vele discussies over de camera’s in de Google Glass brillen, komt moederbedrijf Snap Inc van Snapchat nu met eigen camerabrillen naar Nederland. Niet zo slim als die van Google, maar vooral gericht op het bloedsnel opnemen en publiceren van snapchat video’s.

De opvallende brillen worden in het rood, zwart en turquoise uitgebracht en mogen zo het Nederlandse straatbeeld wat gaan opvrolijken. Opvallend is dat de camera’s in rond formaat gaan filmen, al zijn de video’s in Snapchat zelf wel weer in full screen te zien. Iedere keer dat je op het knopje van de bril drukt, neem je 10 seconden beeld op en een video kan met meerdere drukken tot 30 seconden lang worden. Mogelijk in verband met de capaciteit in de bril zelf.

Beschikbaarheid

De Snap Snapchat brillen gaan €150 kosten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten