Snapchat gaat hier haar camerabrillen verkopen

Na de vele discussies over de camera’s in de Google Glass brillen, komt moederbedrijf Snap Inc van Snapchat nu met eigen camerabrillen naar Nederland. Niet zo slim als die van Google, maar vooral gericht op het bloedsnel opnemen en publiceren van snapchat video’s.

De opvallende brillen worden in het rood, zwart en turquoise uitgebracht en mogen zo het Nederlandse straatbeeld wat gaan opvrolijken. Opvallend is dat de camera’s in rond formaat gaan filmen, al zijn de video’s in Snapchat zelf wel weer in full screen te zien. Iedere keer dat je op het knopje van de bril drukt, neem je 10 seconden beeld op en een video kan met meerdere drukken tot 30 seconden lang worden. Mogelijk in verband met de capaciteit in de bril zelf.

Beschikbaarheid

De Snap Snapchat brillen gaan €150 kosten.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram