GadgetGear.nl
The Boring Company Tunnelboor

LA wordt mogelijk de eerste stad met metronet voor auto’s

In April presenteerde The Boring company van Elon Musk haar plan om een ondergronds metronet voor auto’s te bouwen. Het idee is dat auto’s vanaf speciale parkeerplaatsen op ondergrondse treinen landen om daarna versneld door de stad te rijden.

Nu lijkt het erop dat The Boring Company in de nabije toekomst aan de slag mag in het centrum van L.A. De burgemeester van L.A. is in gesprek met het bedrijf en heeft het ook openlijk bekendgemaakt in een speech.

Als The Boring Company in het centrum van L.A. aan de slag mag, is dat een goede eerste stap om ook in andere steden aan de slag te gaan. Het metronet voor auto’s zou in vele steden de filedruk kunnen verlagen als is het natuurlijk de vraag hoe stadsbesturen het project kostendekkend kunnen maken.

Reageren

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.