Picture of Bas
Bas

BBQ van het jaar 2017: Beste Professional BBQ (Hendi Greenfire)

BBQ’en als de professional wie wil dat nu eigenlijk niet? Juist daarom hebben we deze categorie in het leven geroepen. Hoogwaardige BBQ’s voor zowel de horeca als voor de thuisgebruiker! De glorieuze winnaar is geworden de Hendi Greenfire!

BBQ VAN HET JAAR 2017

Wie GadgetGear heeft gevolgd, heeft de afgelopen maanden enorm veel BBQ reviews voorbij zien komen. We hebben gestest, ervaren, geschreven en vooral veel gegeten ???? Nu is het tijd om onze best scorende BBQ’s apart in het zonnetje te zetten en te belonen met de Award: Beste BBQ van het jaar 2017.

Award:

In onze review van de Hendi Greenfire schreven we het volgende als conclusie:

“De Hendi Greenfire ziet er niet alleen professioneel uit maar maakt van iedereen een professionele BBQ specialist. Eenvoudige montage, gemakkelijke bediening met grote, degelijke knoppen (ook voor ontsteking) zorgen voor optimaal BBQ plezier. Al met al DE perfecte gasbarbecue voor een multifunctioneel publiek. Hendi maakt van de hobbyist een top kok in een handomdraai! Door zijn grote oppervlakte zoals gezegd perfect voor grotere gezelschappen, maar ook voor de adhoc beslissers en kleine groepen zeer praktisch omdat de Hendi Greenfire is snel op temperatuur is. En met zijn twee individuele branders ideaal voor verschillende producten op kleine schaal te bereiden.”

Conclusie

Gelukkig blijft ook bij veelvuldig gebruik deze conclusie helemaal overeind.De Hendi is een zeer gebruiksvriendelijke en goede BBQ voor (bijna) dagelijks gebruik. Het materiaalgebruik, de bouwkwaliteit en het grillresultaat blijven allemaal op hoog niveau ook bij zeer regelmatig gebruik.
De Hendi Greenfire wint deze categorie dus overtuigend. Wilt u de volledige review nog eens lezen? klik dan HIER.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.