GadgetGear.nl
Dubai Police Robot Robocop

Robocop aan de slag in Dubai

Dubai mag zich de eerste staat noemen waar een robot is aangenomen om de politie te dienen. En dan bedoelen we teen internet robot die jaagt op het internet, maar één die echt met burgers om moet gaan. Een echte Robocop dus.

De Robocop is Dubai Police Robot gedoopt en gaat aan de slag op plekken waar veel consumenten rondlopen. Dan moet je denken aan pretparken en winkelcentra. Burgers kunnen de Dubai Police Robot gebruiken om direct boetes te betalen en zelfs aangifte te doen.

De Dubai Police Robot moet ook in staat zijn op toeristen beter te helpen. De robot zal vanaf het begin in het Arabisch en Engels te gebruiken zijn. De staat gaat daar nog een aantal belangrijke taken aan toevoegen. Chinees, Russisch, Frans en Spaans staan op de planning.

Naast deze ontwikkelingen gaat Dubai ook nog een serie andere justitiële robots ontwikkelen die in staat moeten zijn om overtredingen en zelfs criminaliteit aan te pakken.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten