Vorig jaar schreven we nog over de kleine AeroSkull speaker van Jarre Technologies. Het merk komt nu ook met een betaalbare versie van haar AeroBull speaker. Als Jarre Technologies daar hetzelfde geluid in heeft gelegd, zal dit een wel heel interessante speaker zijn voor liefhebbers van de vormgeving van het audiomerk.

Jarre Technologies is een bedrijf da ontstaan is vanuit Jean-Michel Jarre. De Fransman werd wereldberoemd met zijn Oxygène platen waar hij de grenzen van elektronische muziek opzicht. Zijn opgebouwde expertise in het ontwerpen van geluid komt tot uiting in de speakers die hij is gaan ontwikkelen. Duur? Ja. Design? Ja. Bijzonder? Ja. Kwaliteit? Tot nu toe zijn we zeer onder de indruk van de andere speakers die ontwikkeld zijn.

De Jarre Technologies AeroBull XS1 is een bluetooth speaker met een vermogen van 120 Watt. Er zitten twee middentoners in van 30 Watt voor het stereogeluid en een 60 Watt woofer voor de bass. Op de interne accu kan de AeroBull XS1 10 uur muziek laten horen. Zoals dat hoort bij een high-end speaker is er ondersteuning voor aptX. De speaker wordt met afstandsbediening geleverd. Deze is uiteraard in de vorm van een bot. Jarre Technologies laat de AeroBull XS1 maken in de kleuren wit, matzwart en rood.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.