GadgetGear.nl

Asustor introduceert twee nieuwe NAS systemen met een Core i5 processor

Asustor heeft twee nieuwe high-end NAS systemen in de 7 series geïntroduceerd. Het gaat om de AS7004T-i5 en AS7010T-i5. Beide systemen zijn uitgerust met een Intel Core i5 processor om zo maximale snelheden te behalen bij zakelijk en entertainmentgebruik.

Dat de AS7004T-i5 en AS7010T-i5 tot de toppers van Asustor behoren zie je terug in de specs. De quad-core processors hebben 8GB aan werkgeheugen meegekregen en dat kan nog eens worden opgehoogd tot 16GB. Er zitten drie USB 3.0 aansluitingen op om data van externe sticks en drives snel over te pompen naar de NAS, er zitten twee 10 gigabit netwerkaansluitingen op, de harddrive lades zijn te vergrendelen en er zit zowel HDMI als S/PDIF op om het maximale uit jouw entertainment opstelling te halen. Het grote verschil tussen de twee modellen is het aantal lades. Respectievelijk 4 en 10 voor de AS7004T-i5 en AS7010T-i5.

Voor de entertainmentgebruikers is het mooi om te weten dat deze NAS in staat is om op 4K te werken en dat is echt nieuw voor de 7 series. Met de uitbreidingsunits die Asustor recentelijk aankondigde is het bovendien gemakkelijk om de opslagcapaciteit verder te vergroten.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten