De Kratos S3 is een soundsystem van Creative’s SoundBlaster X. Deze E-Sports versie van een 2.1 speakers set heeft SoundBlaster X ter beschikking gesteld! En het allerbeste nieuws is dat je deze nu kunt winnen!!


Wat moet je doen? Deel en like dit bericht op Facebook uiteraard! Like je ons nog niet op Facebook? Dan is dat stap één. Vertel welke game of filmscene jij met de Kratos opnieuw wilt beleven! Onder alle inzenders verloten wij dit prachtige setje van ruim € 100,-

 

Jeroen schreef in zijn review  o.a.:

Sound BlasterX Kratos S3 is een zeer betaalbare en neutrale surround set voor ieder gaming huishouden. Het valt niet te veel op en staat dus minder snel in de weg. De set is zeer eenvoudig aan te sluiten en het geluid is meer dan prima -wanneer je niet te veel uit je plaat gaat met de volume knop.- De woofer geeft een heerlijk diepe bass en maakt de Kratos tot een gewild artikel. Het nadeel van de set is het ontbreken van een Mic ingang en dat je op de set zelf geen muziek voorkeursstanden kunt aangeven. Dit kan wel via het te downloaden programma. Wil je een stapje verder bij SoundblasterX dan kun je een leveltje omhoog bij de Kratos S5. Wat duurder (159,-), wat lichtjes her en der, maar ook maar ook digitaal, 7.1,  USB, 120 watt en verschillende voorkeuren in te stellen. Dus, eventjes samengevat: niet te duur, prima geluid, dikke bas en online te tweaken. Ik zeg een winnaar voor weinig!

Deel en like dus snel en maak kans op deze fantastische klankkast! 🙂

10 REACTIES

 1. Denk dat mijn zoon lekker aan de gang gaat met World of Warcraft, CS:GO, Hitman en wat ie allemaal nog meer speelt tegenwoordig 🙂

 2. Whoop whoooop Whoop doe graag mee de kids gymen graag,en wij kijken hier thuis graag naar film,actie, thriller, romantische films enz als het maar spannend en boeiend is.Met kratos wordt het films leukerder beleven.

 3. Ik zelf NIKS…. maar ………….ik weet zeker dat mijn jongste zoon Bowie de game ROCKSMITH gaat laten knallen , luisteren de buren ook gelijk naar goede muziek ,of ze willen of niet… grijnssss

 4. Dat zou vet zijn voor mijn zoon.Hij heeft net zijn nieuwe game pc maar alleen ontbreken de speakers nog.

 5. World of warcraft
  Gaaf ik deel mee
  Wow

  Zojuist ben ik naar deze leuke facebookpagina gegaan❤️
  Waar ik een ontzettend leuk bericht heb zien staan.❤️

  Nou zeg
  Zo leuk en spontaan.❤️
  Dat kon ik echt niet voorbij gaan.❤️

  Ik ga dit bericht onmiddellijk delen.❤️
  Met mijn vrienden die vast ook graag meespelen.❤️

  ik vind het hartstikke fijn.❤️
  Dit bericht bovenaan te plaatsen op mijn tijdlijn.❤️

  Het is mijn intense verlangen.❤️
  Binnenkort deze prijs te mogen ontvangen.❤️

 6. Gamesets zijn in de regel ook goede filmsets. De film die ik voor een set als deze zou bekijken is ook meteen mijn favoriete film, namelijk Heat. En dan draait het natuurlijk vooral op de shootout scène die volgt wanneer ze de bank uitkomen.

  Verder speel ik graag Street Fighter V; de impact van alle stoten klinken met een goede punch in de bas natuurlijk ook beter. Het geluid begeleid het spel zo goed dat een blinde jongen (Nederlander toevallig) op een heel aardig niveau deze game kan spelen.

  Games en films zijn soms qua geluid best aardig te combineren, en dan kom ik tot het gevecht tussen Reptile en Lui Kang in de eerste Mortal Kombat film. De technomuziek en het gamey effect van de klappen moet een zeer interessante ervaring opleveren. Met deze laatste zijn ook meteen alle sterke punten gecoverd als ik de review van Jeroen moet geloven.

 7. met deze boxen zou t geluid wat bij de grote vriendelijke reus hoort
  nog beter tot zijn recht komen
  ik weet t is een kinderfilm maar ik ben er dol op ook de tekenfilm versie wat zou ik dan genieten 🙂 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.