GadgetGear.nl

IFA: Creative introduceert haar Aurvana Trio audiofiele headset

De audiofiel komt niets tekort tijdens de IFA. Zo vonden we de Creative Aurvana Trio. Een nieuwe dual-balanced armatuur headset met een bio-cellulose driver gericht op het meest zuivere geluid.

In ieder oordopje heeft Creative zowel een tweeter als een 10mm bio-cellulose driver geplaatst. De bio-cellulose technologie die Creatieve hier gebruikt levert een ultradun diafragma op. Vergelijkbaar bij het gebruik van aluminium en titanium.

Daarnaast heeft Creative zowel een gebalanceerde tweeter als mid-range armatuur weten te plaatsen in het compacte ontwerp. Met Creative’s AuraSeal technologie dekken de oortjes bovendien 98% van het geluid van buiten af.

Creative heeft ook voor hoge kwaliteit gewoven MMCX kabels gekozen, met de bekende MMCX connector zodat ze uitwisselbaar zijn. Een primeur in het assortiment van Creative. De kabel is 1,2 meter lang. Je krijgt die maten siliconen eartips en één van memory foam. Op de kabel zit ook een afstandsbediening met microfoon. Je krijgt een draagtasje mee en een adapter voor gebruik in vliegtuigen.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten