GadgetGear.nl

IFA: Creative introduceert haar Aurvana Trio audiofiele headset

De audiofiel komt niets tekort tijdens de IFA. Zo vonden we de Creative Aurvana Trio. Een nieuwe dual-balanced armatuur headset met een bio-cellulose driver gericht op het meest zuivere geluid.

In ieder oordopje heeft Creative zowel een tweeter als een 10mm bio-cellulose driver geplaatst. De bio-cellulose technologie die Creatieve hier gebruikt levert een ultradun diafragma op. Vergelijkbaar bij het gebruik van aluminium en titanium.

Daarnaast heeft Creative zowel een gebalanceerde tweeter als mid-range armatuur weten te plaatsen in het compacte ontwerp. Met Creative’s AuraSeal technologie dekken de oortjes bovendien 98% van het geluid van buiten af.

Creative heeft ook voor hoge kwaliteit gewoven MMCX kabels gekozen, met de bekende MMCX connector zodat ze uitwisselbaar zijn. Een primeur in het assortiment van Creative. De kabel is 1,2 meter lang. Je krijgt die maten siliconen eartips en één van memory foam. Op de kabel zit ook een afstandsbediening met microfoon. Je krijgt een draagtasje mee en een adapter voor gebruik in vliegtuigen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten