De Nintendo Switch is heerlijk on the go, maar je mist toch al snel een paar uurtjes speeltijd. Jammer. De SwitchCharge moet de oplossing zijn. Een speciale houder die de nodige extra accucapaciteit aan de Nintendo Switch toevoegt.

Met de SwitchCharge krijg je 12.000mAh aan extra accuduur op de Nintendo Switch. Dat is genoeg voor ongeveer 12 uurtjes aan speeltijd bovenop de 2 a 3 die je al standaard hebt. Maar daar blijft het niet bij.

Zo levert de Switch Charge je ook een nieuwe, stevige standaard voor het tablet deel van de Nintendo Switch en daarin zitten nog eens twee slots voor Nintendo Switch games. Handig! Omdat de Nintendo Switch met deze accupack mogelijk niet meer in een standaard hoesje past, is een nieuwe hoes voor de combinatie één van de perks voor dit project.

Beschikbaarheid

De SwitchCharge is nu nog een IndieGoGo project. Vanaf $85 verzeker je jezelf van een SwitchCharge. De uitlevering zou in augustus plaatsvinden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.