GadgetGear.nl
Why Him Packshot

Review: Why Him? (Blu-Ray)


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de Why Him? met 4 sterren.

The Good
  • Sterke cast
  • Veel humor

The Bad
  • Weinig verhaal

Bryan Cranston en James Franco in één film, dat moet ongemakkelijke situaties opleveren. Zeker wanneer het gaat om een knappe, bijna blonde dochter.

Ned Fleming (Bryan Cranston – Breaking Bad, Cold comes the Night) woont met zijn gezinnetje in een buitenwijk van Michigan. Ned is de baas van een drukkerij en zijn dochter Stephanie (Zoey Deutch – Dirty Grandpa, The Amazing Spider-Man) is het huis uit om te studeren. Alles lijkt goed te gaan tot Ned jarig is. Niet alleen dochterlief komt op bezoek, maar ze neemt ook haar vriendje Laird (James Franco – Sausage Party, The End) mee. Hij is alles dat je als vader niet in huis wilt hebben. Overal tatoeages, een gameverslaving en de ene ondoordachte actie na de andere.

Why Him? is afkomstig van John Hamburg. Deze regisseur was ook verantwoordelijk voor films als Zoolander en Meet te Parents. Bovendien krijgt hij hulp van Jonah Hill die als producer achter de film zit. En dat staat garant voor de nodige banale humor waarbij James Franco dé ideale hoofdrolspeler is. Een echte rode draad is er niet, maar de film is een enorm fijne compilatie van grappen en grollen.

Extra’s

De Blu-Ray van Why Him? staat vol bloopers en extra’s als 47 minutes op de plee. Fox heeft echt haar best gedaan de beleving zo veel mogelijk te verlengen.

Conclusie Why Him?

Why Him? is een fijne compilatie van ongemakkelijke momenten waarbij met name de relatie tussen schoonvader en schoonzoon op scherp wordt gezet. Geen diepgang maar wel heerlijke humor om dit weekend mee af te trappen.

Beschikbaarheid

Why Him? is onder anderen verkrijgbaar via Bol.com.

Reageren