Briljant; de pannenkoek printer

Er zijn al heel wat mensen die het maken van een pannenkoek tot een ware kunstvorm hebben verheven op YouTube. Met een fijne spuitfles maken ze de mooiste creaties. Voor iedereen met een iets minder vaste hand is er nu ook een pannenkoek printer; de Pancake Bot.

De Pancake Bot is een alternatief op de 3D printer. De extruder is in dit geval gevuld met pannenkoekenbeslag. Deze beweegt over de bakplaat waar de pint kan uitbakken. Om de pannenkoek af te maken moet je zelf uiteindelijk wel de grote massa van beslag over de pint laten lopen. Een grote cirkel dekkend printen zou dan te lang duren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.