GadgetGear.nl

Briljant; de pannenkoek printer

Er zijn al heel wat mensen die het maken van een pannenkoek tot een ware kunstvorm hebben verheven op YouTube. Met een fijne spuitfles maken ze de mooiste creaties. Voor iedereen met een iets minder vaste hand is er nu ook een pannenkoek printer; de Pancake Bot.

De Pancake Bot is een alternatief op de 3D printer. De extruder is in dit geval gevuld met pannenkoekenbeslag. Deze beweegt over de bakplaat waar de pint kan uitbakken. Om de pannenkoek af te maken moet je zelf uiteindelijk wel de grote massa van beslag over de pint laten lopen. Een grote cirkel dekkend printen zou dan te lang duren.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten