Moederbedrijf Polk Audio koopt Denon Marantz

Sound United D+M

Eind vorig jaar zagen we hoe Samsung Harman/Kardon inlijfde en daarmee merken als JBL, Harman, Martin, AKG, B&O Car Audio en nog een aantal anderen in bezit kreeg. Mogelijk reden voor Sound United om D+M over te nemen. Daarmee krijgt het merk in één klap een aantal andere grote merken in haar assortiment.

Onder Sound United vallen de merken Definitive Technology en Polk Audio. Met deze overname krijgt het merk ook Denon, Marantz, Boston Acoustics en Heos in haar bezig. Inclusief de technologische kennis van D+M. Hoeveel Sound United voor de bedrijven heeft betaald is niet bekendgemaakt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.