GadgetGear.nl
Husqvarna Automower

Husqvarna introduceert skins voor haar robotgrasmaaiers

In tegenstelling tot de reguliere grasmaaier, blijft de grasmaairobot natuurlijk het hele seizoen in de tuin en, wellicht, in het zich liggen. Husqvarna snapt dat niet iedereen altijd helemaal tevreden zal zijn met het design en pakt dit aan met speciale skins.

Als eigenaar van een Husqvarna Automower is het nu mogelijk om online skins te bestellen. Husqvarna biedt hierbij zelf een serie designs aan, maar het is ook mogelijk om zelf een design te ontwerpen zoals wij voor dit verhaal hebben gedaan. Gewoon een kwestie van een foto uploaden en over de Automower plaatsen. Husqvarna snijdt vervolgens stickermateriaal op maat en levert je alle tools om de stickers bobbelvrij op de robot te plakken.

Beschikbaarheid

Stickers voor jouw Automower koop je hier voor nog geen drie tientjes.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten