In tegenstelling tot de reguliere grasmaaier, blijft de grasmaairobot natuurlijk het hele seizoen in de tuin en, wellicht, in het zich liggen. Husqvarna snapt dat niet iedereen altijd helemaal tevreden zal zijn met het design en pakt dit aan met speciale skins.

Als eigenaar van een Husqvarna Automower is het nu mogelijk om online skins te bestellen. Husqvarna biedt hierbij zelf een serie designs aan, maar het is ook mogelijk om zelf een design te ontwerpen zoals wij voor dit verhaal hebben gedaan. Gewoon een kwestie van een foto uploaden en over de Automower plaatsen. Husqvarna snijdt vervolgens stickermateriaal op maat en levert je alle tools om de stickers bobbelvrij op de robot te plakken.

Beschikbaarheid

Stickers voor jouw Automower koop je hier voor nog geen drie tientjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.