Google en Levi’s presenteren de Levi’s Commuter jas

Levi's Commuter

Je smartphone bedienen door over jouw mouw te wrijven. Google en Levi’s presenteerden dit concept tijdens het South by Southwest festival in Austin (SXSW), Texas. Een festival waar meer technische bedrijven nieuwe technologie laten zien waar een creatief karakter aan zit.

Levi’s en Google hebben de jas voorzien van materiaal dat bewegingen en gebaren op de mouw kan registreren. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om de muziek te bedienen, maar ook om te kiezen of je een gesprek aanneemt via de Levi’s Commuter jas. Bovendien is het materiaal volgens de twee merken geschikt om in de wasmachine gewassen te worden. Mogelijk haal je het stukje technologie er namelijk uit. Wanneer je naar de mouw kijkt (foto bovenaan), zie je een stukje hardware uitsteken dat door een knoopsgat lijkt te zijn gehaald.

Google zal de technologie in deze jas openbaar maken zodat ook andere bedrijven producten kunnen gaan ontwikkelen. De kans is groot dat Levi’s met de Commuter toch als eerste de markt zal gaan betreden. Dat het jasje verkocht gaat worden staat vast en hij gaat $350 kosten. Of deze ook in Nederland op de markt gaat komen is nog onduidelijk.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.