GadgetGear.nl
Epson verpakkingen

Epson gaat inktverpakkingen verkleinen

Leuk persbericht van Epson vandaag. Het bedrijf past haar inktverpakkingen aan en verkleint ze met 16 procent. De nieuwe verpakking leidt tot een aantal voordelen. Het belangrijkste? Het milieu.

Epson gaat tussen de 13% en 16% van blisterverpakkingen afhalen. Dit heeft voor het milieu een aantal interessante voordelen. Natuurlijk wordt er minder materiaal gebruikt. Daarnaast kunnen er meer verpakkingen in een doos, dus ook in een vrachtwagen. Waardoor die minder bewegingen hoeven te maken. Positief voor het milieu en natuurlijk ook voor de kosten die Epson heeft aan de distributie. Ook kan er meer in het schap waardoor de retailer minder voorraad in het magazijn hoeft op te slaan, of er gewoon meer verschillende producten in het schap kunnen. Slim aan alle kanten.

Epson onderstreept overigens dat het om een reductie in het formaat van de verpakking gaat. Niet om een reductie in de hoeveelheid inkt die wordt verkocht ;-).

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten