MediaMarkt heeft weer een grote aankoop gedaan. Ditmaal lijkt het erop dat de elektronicareus reparaties in eigen hand wil gaan nemen. Hiervoor koopt het bedrijf een meerderheidsbelang in reparateur Zes.

Met MediaMarkt als meerderheidsaandeelhouder blijft Zes zelfstandig opereren. MediaMarkt laat ook het management van Zes op haar plaats. Met de investering garandeert MediaMarkt haar relatie met het bedrijf op de lange termijn. De twee werken al 17 jaar samen. Met deze aankoop gaat MediaMarkt de reparatiemogelijkheden in winkels uitbreiden en mag je als consument nieuwe diensten verwachten waaronder reparaties en service aan huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.