Onbekende Tablet
Arjan Olsder
Arjan Olsder

Archos gaat tablets bouwen voor Kodak

De verdere versplintering van het Kodak merk zet voort. Is de Bullit Group verantwoordelijk voor de productie van smartphones onder het merk, gaat Archos nu Kodak tablets bouwen.

Met deze deal bouwt Kodak voort op de Kodak Ektra smartphone waar onze Albert al eerder een preview over schreef. Archos geeft aan dat het met haar nieuwe tablets een chique design gaat combineren met de nieuwste technologieën. Bijzonder is dat het bedrijf dit meteen onderschrijft met de opmerking dat het 8 megapixel camera’s en 3G chipsets gaat gebruiken. 8 megapixels is verre van vernieuwend (tenzij ze iets bijzonders met de lens doen) en 3G is ook al lang ingehaald. Zeker wanneer je bedenkt dat de eerste modellen pas in de zomer van 2017 in de winkel zullen liggen.

Of de Kodak tablets op Windows of Android gaan draaien is nog onbekend evenals de versie van Android. Wel hint een commentaar in het persbericht naar het feit dat Archos de eerste fabrikant van Android tablets was in 2009. Het zou dus goed kunnen dat de Kodak’s op Android draaien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.