Nvidia bracht onlangs haar nieuwste uitvoering van de Shield uit. De Shield is de enige Android mediaplayer op basis van het Android TV platform en natuurlijk ontwikkeld om hele dikke Android games op te spelen. De grote verbetering was 4K ondersteuning, maar dat komt nu ook naar andere modellen.

Nvidia is begonnen met de uitrol van een nieuwe firmware die 4K ondersteuning mogelijk zal maken op oudere uitvoeringen van de Nvidia Shield. De 4K ondersteuning zal ook ondersteuning voor 10-bit HDR graphics meebrengen. Ook gamestreaming in 4K zou tot de mogelijkheden behoren waardoor bezitters van de oude Shield hun ervaring met deze update naar een hoger niveau kunnen tillen zonder nieuwe hardware aan te schaffen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.