Devolo's GigaGate: nieuwe WiFi-bridge voor razendsnel internet op multimedia devices

Devolo, de domotica specialist, presenteert vandaag de GigaGate. Een Wifi Bridge waar je al je multimedia acties zoals 4k-video’s streamen, hi-res audio beluisteren en kunt gamen met razendsnelle en een stabiele internet- en netwerkverbinding.

De GigaGate werkt vanaf de router, waar het een internetsignaal verstuurt naar al je multimedia-apparaten. Zo profiteer je, precies waar dat nodig is, van een overdrachtscapaciteit van maximaal 2 Gbps – op je smart-tv, settopbox, gameconsole en al je andere multimedia-apparaten.


De Devolo GigaGate Starter Kit bestaat uit twee onderdelen: de Base en de Satellite. De Base wordt via een ethernetkabel verbonden met de router. En dankzij snelle wifi op de 5 GHz-frequentieband verbindt de Base automatisch met de Satellite via beamforming. Communicatie tussen de GigaGate-onderdelen wordt beveiligd door middel van WPA2. Beide onderdelen zijn direct klaar voor gebruik. Simpelweg installeren, aanzetten en klaar is kees.

De Devolo GigaGate is nu verkrijgbaar. De verkoopadviesprijs van het pakket dat bestaat uit een Base en een Satellite, is 229,90 euro. Een losse Satellite is verkrijgbaar vanaf 139,90 euro. Devolo biedt drie jaar garantie op alle onderdelen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Jeroen
Jeroen: Redacteur en manusje van alles. | Cars | Gadgets | Home & Cooking | Redactie: Jeroen.rottier@gadgetgear.nl | Prive: info@jeroencornelis.nl

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram