Creative Technology Ltd kondigt vandaag twee nieuwe toevoegingen onder zijn Sound BlasterX pro-gaming label – de Sound BlasterX Siege M04 en de Sound BlasterX Vanguard K08 – een precisie-gaming muis en mechanisce gaming toetsenbord, tot aan het kleinste detail ontworpen om professionele gamers de winnende voorsprong te geven.

The Sound BlasterX Siege M04 is Creative’s professionele gaming muis. Gebouwd met een Pixart PMW3360 IR LED-sensor en een 32-bits hoge snelheid MCU, de  Siege M04 beschikt over een polling rate van 1000 Hz en 12.000 inative DPI.  In combinatie met een lage 2mm lift-off afstand, zorgt de Siege M04 voor een precieze 1: 1 pixel mapping over hoge-resolutie schermen, zonder de ongewenste, onbedoelde bewegingen.

The Sound BlasterX Vanguard K08 is Creative’s eerste high-performance mechanische gaming toetsenbord. Het bord met US lay-out is voorzien van aangepaste mechanische schakelaars – PRES (Perceive-React-Execute Switch) – professioneel ontwikkeld voor hoge acties en aanslagen per minuut. Deze aangepaste schakelaars zijn mede-ontworpen en geproduceerd met toonaangevende wereldwijde Switch leverancier:  OMRON.

The Sound BlasterX Siege M04 en Vanguard K08 zijn exclusief verkrijgbaar bij Creative . De prijzen van de Sound BlasterX Siege M04 zijn  EUR 79,99 en voor de Sound BlasterX Vanguard K08 EUR 179,99.

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.