CES: Kingston legt de bovengrens voor USB sticks op 2TB

Omdat het kan, maar ook omdat er in de praktijk vraag naar is. Kingston was de eerste die een 1TB USB stick produceerde; de Kingston HyperX Predator met USB 3.0. De nieuwe stick heeft een compleet nieuwe naam gekregen. De Kingston DataTraveler Ultimate GT.

Die naamsverandering was hard nodig. Kingston is HyperX tegenwoordig als vrijstaand gaming merk aan het positioneren en deze grote sticks zijn niet specifiek gericht op gamers. In plaats daarvan richt de stick zich vooral op de media industrie. Bijvoorbeeld Hollywood waar soms enorme bestanden van de ene machine naar de andere moeten. Dan is USB 3.1 soms een flink stuk sneller dan het goede oude internet. En om dit veilig te doen, is de hele behuizing van metaal. In dit geval een zink legering.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram