Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

Wedstrijd: Vodafone Smart Platinum 7 met passende VR bril

We hebben tot vrijdag einde dag een wel hele dikke winactie voor jullie, onze lezers. We geven een smartphone weg. Met VR bril. Het is de Vodafone Smart Platinum 7 en ja, we mogen van Vodafone ook de bijbehorende VR bril meegeven. Dat is dus +- € 450 aan techgoodness!

Nouja, niet helemaal natuurlijk. Het betreft de smartphone die we getest hebben. Er zitten dus wel wat vingerafdrukken op, maar verder is hij ZGAN. En het is op dit moment gewoon nog best een dikke smartphone. Zeker als je fan bent van VR. Check de review even voor de fijne details.

Wat moet je doen om deze Vodafone Smart Platinum 7 toegezonden te krijgen? Simpel! Natuurlijk volg je GadgetGear.nl al. Daarnaast deel je daar deze post met je vrienden. Sharing is caring en het is december mensen! Tenslotte mail je nog even jouw adres naar wedstrijd@gadgetgear.nl zodat we jouw adres hebben. Zoals altijd, slijmen mag! Het toestel gaat uiterlijk volgende week op de post.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.