Eminent introduceert een nieuwe, weerbestendige IP camera

Eminent heeft een nieuwe dome camera voor buiten ontwikkeld. Gisteren mochten we de camera al even vasthouden en dat was behoorlijk indrukwekkend. Voor acht tientjes krijg je een volledig metalen behuizing.

De camera zelf is ook niet onaardig qua specs. Zo heeft Eminent er een 720p HD beeldsensor in gelegd. Voor nachtzicht gebruikt de camera een sterke IR Matrix LED. De camera is ook voorzien van een IR Cut filter.

De beelden van de camera kunnen in de camera zelf op een SD kaart gezet worden. Daarnaast is de camera gecertificeerd voor Synology. Je kunt de beelden dus ook op jouw NAS opslaan. Tenslotte is er nog de CamLine Pro app van Eminent. Ook daarmee zijn beelden te bekijken en krijg je live notificaties van beweging.

Het aansluiten van de Eminent EM6360 CamLine Pro Dome Outdoor HD IP Camera verloopt simpel via passieve PoE. Als je een PoE netwerk switch in huis hebt, wordt de camera direct gevoed vanuit de LAN kabel. Is dit niet het geval, kun je de meegeleverde adapter gebruiken. Je voedt de camera dan nog steeds via de LAN kabel, maar met de adapter zet je er zelf stroom op. Voor de camera zelf hoef je dus nog steeds maar één kabel te trekken.

Beschikbaarheid

De Eminent EM6360 CamLine Pro Dome Outdoor HD IP Camera gaat €79,98 kosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Events