Jarre AeroSkull Nano
Picture of Roelof van Doorn
Roelof van Doorn

3 bijzondere kerstcadeaus voor gadgetliefhebbers

De Sint is het land uit, de kerstboom mag er weer in. En ook onder die boom mag het weer vol. Natuurlijk bespreken we met grote regelmaat leuke kerstproducten, maar dit keer hebben we gewoon een drietal bijzondere kerstcadeaus voor jullie geselecteerd.

Voor ons kerstfeest zijn we namelijk kerstcadeaus bij Radbag gaan shoppen en daar vinden we regelmatig bijzondere en soms zelfs handige gadgets. Zo ook nu weer. En dat handige komt meteen naar voren in de iFixit Magnetic Project Mat. Deze magnetische mat is een enorm goed hulpstuk wanneer je gadgets gaat repareren. Of het nu om het vervangen van het display van een smartphone gaat, of om het vervangen van batterijen in kinderspeelgoed. Deze mat zorgt ervoor dat je kleine onderdelen niet verliest.

ifixit-magnetic-project-mat

We hebben ook twee speakers in huis gehaald. Om te beginnen met de Stormtrooper Bluetooth Speaker van Disney zelf. Wat een enorm hebbeding! De helm is echt prachtig vormgegeven met een mooie speakergrill achter de ogen. Helaas is dat vooral voor de sier. De speaker zit onderin en de kwaliteit is alles behalve goed. Jammer, maar toch leuk voor op het bureau.

Disney Stormtrooper Bluetooth Speaker

Wil je echt een goede draadloze speaker, die toch erg klein is? Dan hebben we de Aeroskull Nano van Jarre Technologies. Het audiobedrijf waar synthesizer goeroe Jean Michel Jarre in zit. Niet alleen het design van de Aeroskull is iconisch, maar het geluid ook. De kleine speaker heeft een eigen, 15 Watt versterker met twee full-range speakers achter de oogkassen en een actieve sub in het achterhoofd. Hij gaat hard genoeg voor op het gemiddelde bureau en is spatzuiver. Een aanrader.

Jarre AeroSkull Nano

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.