GadgetGear.nl

Review: iFixit Magnetic Project Mat


Arjan Olsder beoordeelde namens GadgetGear de iFixit Magnetic Project Mat met 5 sterren.

The Good
  • Doet precies wat je verwacht
  • Handige pen

The Bad

Als we klussen in Het Innovatieve Huis, hebben we het vooral over elektrische gereedschappen. En dan vooral ook het grove werk. Toch zijn we maat al te vaak speelgoed van de kinderen aan het repareren en laptops aan het open slopen. En dan heb je heel ander gereedschap nodig.

De website van iFixit staat wereldwijd bekend om haar tutorials over hoe je gadgets moet repareren. Sinds enkele jaren brengen ze zelf ook gereedschappen uit om dit soort klussen uit te voeren. Gereedschappen die vaak zelf al briljant zijn. Zo ook deze Magnetic Project Mat.

Unboxing

In de doos van de iFixit Magnetic Project Mat vinden we de magnetische mat en een whiteboard fineliner van het Duitse Staedtler. Meer heb je niet nodig.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Gebruikservaring

De hele plaat van de Magnetic Project Mat is, zoals de naam al aangeeft, magnetisch. Hierdoor blijft een groot deel van de schroefjes en andere componenten aan het matje kleven. Zo voorkom je dat je met een onhandige beweging de kleinste onderdeeltjes op de grond mag opzoeken.

Ook handig is de simpele vakverdeling. Hierdoor hou je componenten netjes bij elkaar. En hier komt ook het handige Staedtler pennetje om de hoek kijken. Daarmee noteer je waar de componenten vandaan komen. En met het viltje achterop veeg je jouw tekst met hetzelfde gemak weer uit.

Conclusie

De iFixit Magnetic Project Mat is een even simpel als briljant product. Eigenlijk kan er niets mis mee gaan. Vooral ook omdat ze gewoon keurig een goede, Duitse pen meeleveren in plaats van dat ze het wiel opnieuw proberen uit te vinden. Voor iedereen die regelmatig iets te repareren heeft, is de iFixit Magnetic Project Mat een geweldig stukje gereedschap.

Reageren

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten