ZyXEL introduceert de PLA5236 WiFi Repeater

ZyXEL heeft een nieuwe all-in-one access point voor in huis uitgebracht. Het nieuwe kastje beschikt zowel over ondersteuning voor powerline als gigabit ethernet en ac WiFi. De PLA5236 is compatible met de Homeplug AV2 standaard.

De PLA5236 beschikt over twee gigabit ethernetpoorten. Deze kun je gebruiken om apparaten zonder eigen WiFi verbinding toch op het WiFi netwerk aan te sluiten. De verbinding met de router kan onder anderen via een powerline netwerk. Daarbij is er ondersteuning voor de Homeplug AV2 standaard met MIMO. Deze nieuwe standaard zou snel genoeg moeten zijn om 4K video's over te streamen. Apparaten die via WiFi verbonden zijn, kunnen gebruik maken van de dual-band antennes met ondersteuning voor 5GHz ac WiFi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram