Tesla rijders blijken verkeersaso's

Ik moet zeggen dat het niet vaak voorkomt dat een Tesla mij inhaalt. Toch is dat de dagelijkse praktijk volgens de Telegraaf. Onderzoek van de krant wijst uit dat Tesla rijders de meeste verkeersboetes ontvangen.

De Telegraaf verkreeg de cijfers via Athlon, één van de bedrijven met het grootste wagenpark aan leaseauto's. Daar ontvingen ze per Tesla gemiddeld 3,85 bekeuringen. De nummer twee in de lijst zijn Landrovereigenaren die het met 3,6 bekeuringen per auto niet heel veel beter deden. Het gat naar de nummer drie is een stuk groter. Die eer is voor de BMW rijder met 2,66 bekeuringen per auto.

Onder de autoschades staat Tesla niet bovenaan. Daar is de eer nog altijd weggelegd voor Alpha rijders. Die overigens pas op de vijfde plaats staan als het om bekeuringen gaat. Teslarijders staan qua autoschades op de tweede plaats. Tsjah, het is natuurlijk wel heel lekker optrekken in zo'n Tesla 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Roelof van Doorn
Je ziet me wel, maar herkent me niet. Blijf gokken wie ik ben. Als je het weet zeg je 'O, die!'

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram