Skunklock, het fietsslot dat terugvecht

Meestal heeft een fietsslot maar één doel, kraken zo moeizaam mogelijk maken. En op TV zien we regelmatig in onderzoeken dat ze daar niet zo heel goed in zijn. Het Skunklock lijkt ook niet te zijn ontwikkeld om zo sterk mogelijk te zijn, maar de fietsendief zal zijn eerste Skunklock nooit meer vergeten.

In de stang van de Skunklock zit een speciaal gas. Wanneer een fietsendief de stang beschadigd, spuit dit gas eruit. Het gas vormt meteen een wolk en produceert een enorme stank. Het doel van het slot is om de fietsendief zo ziek mogelijk te maken.

Beschikbaarheid

Skunklock staat momenteel op IndieGoGo. Daar kost het slot $119.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.