GadgetGear.nl

Samsung haalt 2.8 miljoen wasmachines terug

Meer slecht nieuws voor Samsung. Ook de witgoeddivisie lijkt in de problemen te zijn gekomen. Na de exploderende Galaxy Note 7 blijkt er ook spraken te zijn van wasmachines die onderdelen wegslingeren.

Samsung is in de VS gestart met een terugroepactie op 2.8 miljoen wasmachines. Het gaat daarbij op zogenaamde toploaders. Wasmachines die aan de bovenkant worden geladen. Dit soort wasmachines zijn erg populaire in Noord- en Zuid-Amerika. Hier in Europa komen we ze weinig tegen.

Het probleem van de 2.8 miljoen wasmachines zit hem in de assemblage van de klep. Deze kan tijdens gebruik ineens loskomen en mensen in de buurt verwonden. Er zijn 733 meldingen van dit probleem gekomen waarbij 9 mensen daadwerkelijk gewond zijn geraakt. Daarbij heeft iemand onder anderen een gebroken kaak opgelopen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten