Samsung haalt 2.8 miljoen wasmachines terug

Meer slecht nieuws voor Samsung. Ook de witgoeddivisie lijkt in de problemen te zijn gekomen. Na de exploderende Galaxy Note 7 blijkt er ook spraken te zijn van wasmachines die onderdelen wegslingeren.

Samsung is in de VS gestart met een terugroepactie op 2.8 miljoen wasmachines. Het gaat daarbij op zogenaamde toploaders. Wasmachines die aan de bovenkant worden geladen. Dit soort wasmachines zijn erg populaire in Noord- en Zuid-Amerika. Hier in Europa komen we ze weinig tegen.

Het probleem van de 2.8 miljoen wasmachines zit hem in de assemblage van de klep. Deze kan tijdens gebruik ineens loskomen en mensen in de buurt verwonden. Er zijn 733 meldingen van dit probleem gekomen waarbij 9 mensen daadwerkelijk gewond zijn geraakt. Daarbij heeft iemand onder anderen een gebroken kaak opgelopen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.