Het is alsof ze behekst zijn. Slaat Samsung de release van een Note 6 over, blijft het blunderen met de Galaxy Note 7. Na alle ellende omtrent ontploffende accu’s in de originele exemplaren, lijken de vervangende toestellen ook niet goed te zijn.

Afgelopen week kwamen zeven meldingen naar buiten over Samsung Galaxy Note 7 toestellen die toch weer spontaan wisten te ontbranden. Daarbij ging het om exemplaren die al waren omgeruild, dus veilig moesten zijn.

Het Koreaanse Yonhap weet via een interne bron bij Samsung te melden dat de productie van de toestellen voorlopig is opgeschort. Het gaat niet om een permanente stop, maar Samsung lijkt geen risico’s meer te willen nemen. Samsung kan met deze stap voorkomen dat het bergen smartphones moet gaan recyclen.

In Amerika zijn verschillende providers al compleet gestopt met het aanbieden van de Galaxy Note 7. Klanten met een Note 7 mogen deze kosteloos omruilen voor een andere smartphone. In Nederland lijkt de verkoop van de Galaxy Note 7 vandaag gewoon te starten. Het toestel is gewoon te koop in combinatie met telefoonabonnementen, maar wordt nog niet aangeboden in combinatie met een brandverzekering ;-).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.