Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Netgear introduceert haar Arlo Pro camera

Netgear was al de eerste met draadloze IP camera’s voor buitenshuis. Deze Arlo serie wordt met de Pro uitvoering nog eens flink opgepoetst. Ook nu weer gaat het om camera’s voor buiten, maar met veel betere specs.

De nieuwe Arlo Pro camera’s gebruiken geen batterijen meer, maar herlaadbare accu’s. Netgear levert een laadstation mee. Daarnaast kunnen ze optioneel op stroom worden aangesloten. Ook nieuw is de tweewegcommunicatie. U kunt dus horen via de camera’s, maar ook terugpraten. Handig om inbrekers te ontmoedigen.

De nieuwe Arlo Pro camera’s hebben een 130-graden beeldhoek. Er zitten nieuwe RGB IR LED’s in voor nachtzicht en een IR bewegingsdetector. Er zit zelfs een 100db sirene in die bij inbraak af kan gaan. Let wel, dat dit buiten niet mag in Nederland.

De beelden van de camera’s worden opgeslagen in de Netgear Cloud. Hier kun je tot 7 dagen gratis terugkijken. Onder anderen via Apple TV. Netgear komt ook met een speciale Arlo app voor haar NAS systemen. Dan kun je de beelden ook lokaal opslaan. Wat de status hiervan is, is ons op dit moment niet bekend.

Eén reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.