HBO kon niet op tegen het succes van Netflix. Het is de eerste grote online streamer die in Nederland de handdoek in de ring gooit. HBO stopt ermee, maar de content van HBO zal niet verdwijnen.

Bij de lancering van HBO wist Ziggo al goed te scoren met de Amerikaan. De twee werkten in Nederland vanuit een joint venture waarin de drie live kanalen en HBO Go werden ondergebracht. Per eind van het jaar gaan de drie kanalen uit de lucht en gaat de HBO Go streaming service offline.

Toch verdwijnt de content niet definitief. Fans van series als Game of Thrones hoeven niet te treuren (of te downloaden). Gebruikers van Ziggo’s kabelnetwerk zullen de films en series in een nieuw aanbod tegenkomen. Ziggo gaat haar nieuwe HBO aanbod nog voor het einde van het jaar bekendmaken, maar aanbod het zal hoe dan ook exclusief voor Ziggo gebruikers gelden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.