Google Home voorlopig nog niet naar Nederland

Gisteren kregen we op de redactie een mail van Google. Het was eindelijk mogelijk om een pre-rder te plaatsen. Voor $129 zouden we al in bezit komen van Google’s antwoord op de succesvolle Amazon Echo.

Net als de originele Amazon Echo is de Google Home een multiroom speaker (op basis van de Chromecast) met digitale assistent. De Google Assistent die ook in de gister aangekondigde Pixel en Pixel XL smartphones aanwezig is.

Net als bij Alexa, de stem van Amazon, kun je stemopdrachten geven. Informatie vragen. Vragen om de lamp aan te zetten of net wat ruigere muziek. Hoewel de Google Home nog maar net gelanceerd is, werken verschillende tech bedrijven al hard om hun producten te laten werken in combinatie met de Google Home.

Toch konden we de Google Home nog niet pre-orderen. Net als de Amazon Echo, zal Google haar Home nog niet in de Benelux lanceren. Waarschijnlijk omat we met ons kleine landje en taaltje geen hele hoge prioriteit hebben. Wanneer dit wel zo is, brengen we je natuurlijk meteen op de hoogte.

Eén reactie

  1. Er is wel wat aanbod via eBay ondertussen. Zo heb ik mijn Google Home aangeschaft. Ik deel mijn ervaringen via de website SmartSpeakers.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.