GadgetGear.nl

Google Home voorlopig nog niet naar Nederland

Gisteren kregen we op de redactie een mail van Google. Het was eindelijk mogelijk om een pre-rder te plaatsen. Voor $129 zouden we al in bezit komen van Google’s antwoord op de succesvolle Amazon Echo.

Net als de originele Amazon Echo is de Google Home een multiroom speaker (op basis van de Chromecast) met digitale assistent. De Google Assistent die ook in de gister aangekondigde Pixel en Pixel XL smartphones aanwezig is.

Inhoud niet beschikbaar.
Accepteer cookies door hier te klikken of in de pop-up rechtsonder.

Net als bij Alexa, de stem van Amazon, kun je stemopdrachten geven. Informatie vragen. Vragen om de lamp aan te zetten of net wat ruigere muziek. Hoewel de Google Home nog maar net gelanceerd is, werken verschillende tech bedrijven al hard om hun producten te laten werken in combinatie met de Google Home.

Toch konden we de Google Home nog niet pre-orderen. Net als de Amazon Echo, zal Google haar Home nog niet in de Benelux lanceren. Waarschijnlijk omat we met ons kleine landje en taaltje geen hele hoge prioriteit hebben. Wanneer dit wel zo is, brengen we je natuurlijk meteen op de hoogte.

1 reactie

  • Er is wel wat aanbod via eBay ondertussen. Zo heb ik mijn Google Home aangeschaft. Ik deel mijn ervaringen via de website SmartSpeakers.nl

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten