Arjan Olsder
Arjan Olsder

Nespresso introduceert de Cafezinho do Brasil

In de nasleep van het WK en de Olympische Spelen komt Nespresso met misschien wel de meest kleurrijke koffie tot nu toe. De Cafezinho do Brasil. Het vrolijke groen/geel gekleurde doosje lag onlangs bij ons in de brievenbus.

De Cafezinho do Brasil is een arabicaboon waarbij waarbij Nespresso de kracht van het cupje weer eens laat zien. In het cupje heeft Nespresso de boon vermengd met bourbon om zo een uniek smaakprofiel te creëren. Daarmee brengt de Nespresso Cafezinho do Brasil twee klassieke smaken op een unieke manier samen. De boon zorgt voor noot- en houtachtige smaaktonen terwijl de bourbon duidelijk kruidige smaaktonen als die van tijm en rozemarijn toevoegt.

De Cafezinho do Brasil is een koffie met een intensiteit van 9 op Nespresso’s schaal van 12. Daarmee behoort deze grand cru tot de krachtiger smaken. Zoals bij alle gelimiteerde edities is deze maar kort te bestellen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.