GadgetGear.nl

Nespresso introduceert de Cafezinho do Brasil

In de nasleep van het WK en de Olympische Spelen komt Nespresso met misschien wel de meest kleurrijke koffie tot nu toe. De Cafezinho do Brasil. Het vrolijke groen/geel gekleurde doosje lag onlangs bij ons in de brievenbus.

De Cafezinho do Brasil is een arabicaboon waarbij waarbij Nespresso de kracht van het cupje weer eens laat zien. In het cupje heeft Nespresso de boon vermengd met bourbon om zo een uniek smaakprofiel te creëren. Daarmee brengt de Nespresso Cafezinho do Brasil twee klassieke smaken op een unieke manier samen. De boon zorgt voor noot- en houtachtige smaaktonen terwijl de bourbon duidelijk kruidige smaaktonen als die van tijm en rozemarijn toevoegt.

De Cafezinho do Brasil is een koffie met een intensiteit van 9 op Nespresso’s schaal van 12. Daarmee behoort deze grand cru tot de krachtiger smaken. Zoals bij alle gelimiteerde edities is deze maar kort te bestellen.

Reageren

Starten met de BitCoin

Wil jij ook investeren in crypto valuta? Dan start je met de inkoop van BitCoin, LiteCoin, Etherium, Ripple of een andere populaire munt. Wij adviseren dan BitcoinMeester.

Wil je daarna ook actief gaan handelen in altcoin? Dan verstuur je jouw crypto valuta van BitcoinMeester naar een marktplaats als Binance.

Wil je het crypto nieuws volgen? Check dan onze Crypto Valuta pagina.

Let op: Je kunt geld verdienen, maar ook verliezen. GadgetGear.nl is op geen enkele manier verantwoordelijk voor jouw risico’s.

Door de site te te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. meer informatie

Deze website maakt gebruik van diensten van derden. Om bezoek te indexeren zodat we weten welke artikelen populaire zijn (Google Analytics), om video's te laten zien (o.a. YouTube), tweets te laten zien (Twitter) en andere zaken. Deze derden zetten analytische/tracking cookies op jouw computer. Zo kunnen ook wij onze boodschappen bij de supermarkt blijven betalen en deze site blijven maken. Accepteer je de cookies niet, zullen verschillende delen van de website niet functioneren - Sorry.

Sluiten