Letrons bouwt een echt Transformer… echt!

Mijn jeugd was bezaaid met Transformers. Groot en klein. En natuurlijk wist ik dat dit in het echt nooit zou kunnen. Toch zijn het de mensen van Letrons die erin zijn geslaagd een echte Transformer te bouwen op schaal 1:1.

De Transformer is gebouwd op basis van wat een BMW 3-serie coupe lijkt te zijn uit 2013. Op commando transformeert de auto volledig in een robot. De aansturing van de robot verloopt via een WiFi verbinding. Daarmee is niet alleen de transformatie op te starten, maar in automodus kan er ook mee gereden worden. Dit is noodzakelijk ook. Deze Letrons Transformer zit zo vol hardware dat er geen ruimte is voor gewone mensen.

Via Cnet.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.