IFA: Lenovo’s Moto Z Play en de Hasselblad True Zoom camera

Tenzij je iets met fotografie hebt, kan ik me voorstellen dat Hasselblad niet meteen een belletje doet rinkelen. Hasselblad is één van dé topmerken uit de wereld van de fotografie en zelfs voor de professionals niet altijd te betalen. Lenovo brengt met de Hasselblad True Zoom camera de techniek naar de massa zoals Huawei dit met haar P9 voor Leica heeft gedaan.

Moto Z Play

Maar eerst de Moto Z Play. Deze Android smartphone is voorzien van een 2.0 GHz octa-core processor met 3GB aan werkgeheugen. Het AMOLED display ligt in een aluminium frame en meet 5,5 inch en heeft een FullHD resolutie. De achterkant is van glas en de camera achter schiet foto’s op 16 megapixel.

Hasselblad True Zoom camera Moto Mod

Lenovo maakt al een tijdje Moto Mod’s. Modules die gemakkelijk op haar smartphones te zetten zijn. Met de Hasselblad True Zoom camera Moto Mod maak je van jouw Moto smartphone een compactcamera. Je krijgt een 10x optische zoomlens en een Xenon flitser. De mogelijkheid om foto’s in RAW formaat vast te leggen maakt het allemaal af.

Beschikbaarheid

De Moto Z Play ligt over ongeveer een week in de winkel voor €449. De Hasselblad True Zoom camera Moto Mod zal er gelijktijdig liggen voor €249.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.