Kleintjes worden groot, zo ook Deezer. De muziekdienst lanceert deze week haar Deezer Family abonnement. Hierbij kunnen zes gebruikers op één account eigen voorkeuren bijhouden.

Met zes personen per account is Deezer Family echt gericht op het hele gezin met tot 4 kinderen. Alle gezinsleden kunnen tegelijkertijd streamen via Deezer en hebben dan toegang tot de 40 miljoen tracks op de Deezer servers. Elke gebruiker kan tot drie apparaten aan haar account koppelen.

Naast dat iedereen een eigen profiel kan opbouwen, is het ook mogelijk om de Family Mix aan te zetten. Dan laat de service muziek horen die geselecteerd is uit de profielen van alle gezinsleden. Ideaal voor aan de eettafel dus. Met Deezer Kids krijgen kinderen toegang tot kindermuziek en audioboeken.

Deezer Family is onderdeel van het Premium+ abonnement.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.