Rollei introduceert de Dual Dashcam

Met de Dual Dashcam zet Rollei een nieuwe stap op de markt van de dashcams. Voorheen konden we de actioncams van Rollei al gebruiken als dashcam, maar dit gaat een flinke stap verder.

De Dual CarDVR-1000 is het eerste dual-dashcam model van Rollei. De Dual CarDVR-1000 is voor uitgerust met een 2K camera en achter met nog een Full HD camera. Hierdoor heb je niet alleen op beeld wat er voor de auto gebeurd, maar ook erachter en zelfs een beetje erin.

De Dual CarDVR-1000 neemt ook de GPS coördinaten op zodat je op Google Maps kunt zien wat, waar is gebeurd. Ook de snelheid wordt keurig vastgelegd. Met behulp van de G sensor worden beelden veilig gesteld bij ongelukken. In het andere geval loopt de Dual CarDVR-1000 over de microSD kaart. De oudste opnamen worden dus steeds overschreven.

Beschikbaarheid

De Rollei Dual CarDVR-1000 ligt in september in de winkel voor €259,99.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.