IFA: Rollei introduceert opnieuw een 4K actioncam

Rollei heeft vandaag alweer haar derde generatie 4K actioncam gepresenteerd. De camera kan 4K filmen met 30 frames per seconde, maar kan op 2K filmen met 60 frames per seconde en Full HD op 120 frames per seconde. Wil je echt slow-motion beelden maken, kun je op 720p 200 beelden per seconde vastleggen met de Actioncam 430.

De Rollei Actioncam 430 beschikt weer over WiFi, maar wordt ook geleverd met polsafstandsbediening. Rollei levert de camera met de Rollei Safety Pad. Dit zijn speciale bevestigingen voor sporters die bij impact losschieten. Zeker bij helmmontage wil je niet dat jouw nek een extra klap krijgt omdat de camera achter een tak blijft hangen. Met de waterdichte behuizing kan de camera 40 meter de diepte in en ook aan een onderwater LED lamp is gedacht.

Beschikbaarheid

De Rollei Actioncam 430 ligt eind september in de winkel voor €269.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.