Logo GadgetGear.nl
Picture of Arjan Olsder
Arjan Olsder

Magix gaat versieloos met release nieuwe Music Maker

Magix begon ooit met Magix Music Maker, maar bouwt inmiddels een enorme hoeveelheid creatieve software. Tot voor kort werkte Magix met versienummers en kwam jaarlijks een nieuwe versie van de software uit. Daar stapt Magix nu vanaf.

Vanaf nu koop je de software van Magix in de staat waarop het op dat moment verkeert. Daarnaast krijg je een jaar lang gratis updates mee. Ja dat jaar komt er een aanbod om te verlengen. Dit doen ze met een stukje korting.

Dit klinkt een beetje zoals Adobe dit doet met haar Creative Suite, toch is er een verschil. Wil je niet meer betalen, blijft de software werken. Je krijgt alleen de updates niet meer. Je bent en blijft dus eigenaar van een werkend product en dat is wel heel netjes van Magix.

Naast de nieuwe Magix Music Maker in een reguliere en premium versie, heeft Magix ook weer bundels voor de eerste aankoop. Er is een bundel met een 49-toetsen keyboard, maar ook een USB PAD controller met 16 PAD’s. Neemt minder ruimte in en biedt veel meer creativiteit doordat ook hier een klavier op zit. Beiden met de premium versie waar ook de Mastering Suite in zit om muziek af te mixen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.