Magix introduceert Video Deluxe 2016

Met Video Deluxe 2016 komt Magix met de nieuwste uitvoering van haar videobewerkingssoftware. Interessante toevoeging zijn de directe ondersteuning van de nieuwe H.265 codec voor webvideo's, mogelijkheden om 360-graden video's te bewerken en het stabiliseren van beelden van actioncams.

Met name actioncams kunnen nogal eens voor rommelig beeld zorgen. Om dit enigszins op te heffen heeft Magix haar proDAD Mercalli V2 engine in Video Deluxe 2016 opgenomen. Deze probeert niet alleen het beeld te stabiliseren, maar kan ook CMOS sensorfouten proberen op te lossen.

De laatste tijd komen steeds meer merken met camera's die in 360 graden kunnen filmen. Soms op zichzelf, soms door meerdere camera's aan elkaar te koppelen. Ook hiervoor biedt Video Deluxe 2016 nu een aantal functies om de beelden goed te monteren. Ideaal voor iedereen die VR video's wil maken.

Daarnaast bevat Video Deluxe 2016 nog een hele brei aan interessante functies. Denk aan het monteren van multicam beelden met 4 streams tegelijk, het monteren van 4K beeldmateriaal, het werken met maximaal 99 multimedia sporen en een berg filters.

Welke functies je precies krijgt is wel afhankelijk van de uitvoering die je koopt. Check de specs dus goed voor je de aanschaf doet.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Arjan Olsder
Sinds 2003 is Arjan Olsder actief als schrijver voor diverse online en offline publicaties. Daarnaast levert hij consultancy diensten voor diverse fabrikanten en bouwt hij websites voor digishock.

Evenementen

Copyright 2020-2022 MassMedium
Privacyverklaring
Cookies
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram